Region

Svet

Čestitamo: Košarkaš Nikola Jestratijević i misica Iva Milivojević dobili dva sina i ćerku

Bivša mis Jugoslavije Iva Milivojević rodila je trojke. Dolazak na svet dva dečaka i devojčice do suza je dovela njenog supruga, košarkaša Nikole Jestratijevića, s kojim je u braku četiri godine.

Čestitamo: Košarkaš Nikola Jestratijević i misica Iva Milivojević dobili dva sina i ćerku



Iva se porodila 19. septembra u GAK u Višegradskoj. Dečaci su na rođenju bili teški 2,4 i 2,2 kilograma, dok je devojčica imala samo 1,6 kilograma. Posle nekoliko dana provedenih u inkubatoru bebe su puštene kući.

- Ne mogu da opišem koliko sam srećan. Najvažnije je da bebe dobro napreduju. Ćerka je bila najsitnija, ali je i ona dobila najvišu ocenu. Ona je mala palčica koja je juče izašla iz inkubatora. Zahvalio bih se profesoru doktoru Nebojši Radunoviću i celoj humanoj reprodukciji GAK koji su brinuli o Ivi i bebama. Iva je najhrabrija žena na svetu jer je iznela trudnoću do kraja i podarila mi tri anđela. Nećemo se zaustaviti na ovome, voleo bih da dobijemo blizance - kaže ponosni tata.

Iva se oporavlja od carskog reza i dobro se oseća. Tata će uskoro napraviti žurku i proslaviti rođenje prvih trojki na Senjaku.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>