Region

Svet

Srbija u pohodu na Nemce!

Srpski "Orlove" danas očekuje težak meč protiv Nemačke reprezentacije, koja je u prvoj utakmici odigranoj na Svetskom prvenstvu, dobila Australiju sa 4:0. Za Srbiju je ova utakmica "sve ili ništa", jer, obzirom na poraz od Gane, neophodna je pobeda za prolaz u dalji krug takmičenja.

Srbija u pohodu na Nemce!



Dnevni list "Kurir", dao je svoju viziju igre protiv Nemaca:

KAKO ZAUSTAVITI "PANCERE"

Postoji taktika i za ove Nemce! I to jednostavna: samo im treba dati gol više!Dakle, ako oni nama - Daleko bilo! - daju kao onomad Australijancima četiri laka komada, mi njima moramo da damo jedno pet! Eto taktike! I eto prolaza u drugi krug.

'Orlovi' imaju šanse, samo moraju da se bore. Nisu još otpisani! I Prle, Tihi i Paja su bili otpisani, pa šta bi! Unakaziše one zlotvore načisto! Znači, 'orlovi', svi u napad!

Joakim Lev
Ovoga smo stavili levo, jer se tako preziva. Mada mu je cela ekipa takva! On je trener, selektor, šta već, i protiv njega treba upotrebiti sledeću taktiku: Antić samo treba da mu priđe i kaže: 'Znaš, ti, bre, koga sam ja sve trenir’o?!' Dovoljno.

Miroslav Klose
E, vala, nećeš se ti ovako pobednički naklečati, Miroslave, crni sine, pa da si još toliki (Nemac)! Samo da Kuzmi ne pođe nešto od ruke kad se nađeš u našem kaznenom prostoru, i mi vas dobijamo!

Lukas Podolski
Za ovoga se ne brinite, ovaj je već ogluveo! Je l’ vidite da je nabio prst u uvo! E, još samo da mu Vidić kaže da bude miran, da mu on ne bi, kao ono Đus Milošu Bojaniću, nabio prst u nešto drugo! Uostalom, kakav je on Lukas?! Aca je, bre, zakon!

Tomas Miler
Pripadnik manjine u nacionalnom timu. Najbolje bi bilo da mu 'orlovi' pokažu ovu sličicu pre izlaska na teren i dečko će da pocrveni. Vidi ga kako je stao, ko devojčica! Da ne upotrebimo neku drugu reč, to čuvamo za Farmu.

Sami Kedira
Svaki 'orao' na terenu mora da zna da ovaj i nije neki Nemac. A to znaju i čitaoci Kurira koji su juče čitali novine. Znači, taktika za ovog je jednostavna: pustite ga neka trči, njega ovi njegovi ionako ne vole.

Bastijan Švajnštajger
Dobro, ovaj jeste faca i trči kao ludak, da ne kažemo budala, ali nije ni on Švarceneger! Dovoljno je da svaki srpski fudbaler nauči šta znači prezime ovog nesretnika i da mu se nasmeje u facu. Dečko će da poludi od zajebancije! Samo mu kaže: „Grok, grok, Bastijane!“, i protrči. Centaršut na Žigića i - 1:0!

Per Metezaker
Moooj Miiiilaaaneee, kad u napad pođeš, kad u napad pođeš, mooooj Miiilaaaneee!!! Nemoj ovog lako da ne prođeš, lako da ne prođeš, moooj Miiilaaaneee! Lanetova šansa je da ovog i ne primećuje, tako će mu nabiti kompleks niže vrednosti!

Arne Fridrih
Postavljen na mesto koje se zove nešto kao centralni bek. Znači, sitna riba. Naročito za Žigića. Žigiću će biti dovoljno da samo skače oko Arnea, ovaj ima da poblesavi. A i Žigi će skakanje dobro doći kao priprema za 'kengure'. Jer, poznato je da kenguri skaču kao nezdravi!

Mesut Ozil
Tipičan gastos. Znači, razbija se od posla i na njega treba obratiti posebnu pažnju. Potomak naših vekovnih neprijatelja. I to dupli! Em Turčin, em Nemac!

Filip Lam
Huuuuh... Ovaj je kapiten. Znači, zna dečko znanje. Ali, i on, da citiramo Zdravka Kuzmanovića, može da napravi sranje! Taktika je, dakle, sledeća: uzdamo se da će biti tako.

Holger Badštruber
Ovaj je idi-bidi-bek varijanta. Čovek nema pojma! Da ima, ne bi igrao na ovom mestu. Dakle, njemu Krasić samo treba da priđe otpozadi i da mu kaže dve-tri iz čuvenih nemačkih pornića, dečko ima da se sludi načisto! Ono: hopa-cupa, šnel, šnel!

Manuel Nojer
E, ovako će golman 'pancera' izgledati u 48. minutu, kada mu Tošić zavuče pod prečku! Pre toga, Žigić i Krasić moraju da uzmu po jednu vuvuzelu i da mu duvaju s obe strane, dok ne poludi! To je taktika!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>