Region

Svet

Severina u Srbiji, Milan na Kipru?

Priče o tome da u vezi hrvatske pop zvezde Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića ne cvetaju ruže dodatno su produbljene time što se on nije pojavio na koncertu koji je ona održala u njegovom rodnom gradu Vršcu.

Severina u Srbiji, Milan na Kipru?



Prema nezvaničnim informacijama, par se nije sreo ni posle toga, jer je Milan tog dana bio na Kipru.

"Severina se odmah nakon nastupa uputila ka Beogradu, ali nije prespavala u stanu koji Milan i ona imaju u centru grada. S druge strane, Milan nije bio u Vršcu u isto vreme kad i ona, tamo se nisu sreli. On je, kako sam čuo, toga dana boravio na Kipru kod majke, a da li će se vratiti dok ona bude u Beogradu nije mi poznato", ispričao je izvor blizak Popoviću.



No, iako se ne zna da li će se oni ovih dana sresti, činjenica da se Milan nije pojavio na koncertu majke svog deteta u njegovom rodnom gradu, i to nakon što su već mesec dana razdvojeni, ide u prilog pričama da su Seve i Milan u svađi. Ovoj tezi dodatno doprinosi i činjenica da Severina nije bila preterano raspoložena prilikom dolaska na koncert, a novinarima i televizijskim ekipama nije želela da priča o svom odnosu s Milanom, te osim mahanja u kameru, nije otkrivala razloge za samostalan dolazak u Vršac.

Severin menadžer Tomica Petrović je vešto odložio davanje izjave: "Je l’ nešto hitno? Molim vas da se čujemo za 30 minuta", zamolio je, nakon čega se više nije javljao na telefon, dok se Milan nije javljao na telefon do zatvaranja broja, niti je odgovarao na poruke.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>