Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Nemanja Pajić spremio najbolji burger (Foto)

Posle pobede u drugoj emisiji, Bojana ovaj put kao nagradu dobija ćevap meso (gotovo meso za burger), dok svi ostali takmičari dobijaju obično mleveno meso, od kojeg su večeras pravili zadato jelo - burger.

Prvi kuvar Srbije: Nemanja Pajić spremio najbolji burger (Foto)



Posle objašnjenja žirija šta je burger i kako bi trebalo da izgleda, takmičari odlaze u prodavnicu po potrebne namirnice. Posle 5 minuta dat je znak za početak pravljenja jela. Žiri obilazi kuvare i tako dolazi da saznanja da pojedini takmičari nikada do sada nisu pravili burgere.

Suzana Mančić je, da bi se "dodvorila" žiriju, napravila prženice između kojih će staviti burger, što će se kasnije ispostaviti kao velika greška, jer je napravila burger za srčani udar, po rečima Nenada Čanka. Anja je burger presekla na pola i između dodala slaninu, što je Petru Gajiću bilo dovoljno da kaže da joj je potrebna ozbiljna pomoć pri kuvanju. Jellena je jedina napravila burger bez gornjeg dela lepinje, a Dinča je dobio pohvale da jedini pravi burger "iz ruke" i to zahvaljujući tome što je iz Leskovca, koji je poznat po pljeskavicama.



Po mišljenju žirija, Marija je napravila burger za nilskog konja, obzirom na veličinu, dok je Bojan napravio NLO burger. Posle ocenjivanja večerašnjih burgera, u finale su se plasirali Nemanja i Ana. Zahvaljujući odličnom aranžiranju i serviranju jela, i naravno ukusu, večeras je pobedu odneo Nemanja, što je Bojana šaljivo prokomentarisala da je ovaj put "pustila" da pobedi muškarac.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>