Svet

Region

Ubio se menadžer Maraje Keri i 50 Centa

Dugogodišnji menadžer zvezda kao što su Maraja Keri, 50 Cent, Paf Didi i Ja Rule, Kris Lajti, ubio se u četvrtak oko 11.30 sati u svom stanu u Bronksu.

Ubio se menadžer Maraje Keri i 50 Centa



Poznati menadžer svetskih zvezda Kris Lajti oduzeo je sebi juče život u svom stanu u  Bronksu oko 11.30 sati u 45. godini života.

Dugogodišnji menadžer zvezda kao što su Maraja Keri, 50 Cent, Paf Didi i Ja Rule pucao je sebi u glavu tokom svađe sa bivšom suprugom Veronikom. Policijski izvori tvrde da je Lajti, koji se prošle godine nakon sedam godina braka razveo  od supruge, bio i u finansijskim problemima.

Lajti je bio vodeća ličnost u muzičkom svetu od 1988. godine kada se pridružio Raselu Simonsu i sadašnjem čelnom čoveku Warner Music Grupe, Lejoru Koenu, u Rush Managementu. Pokojni Kris sarađivao je sa muzičarima poput Baste Rajmsa, Q-Tipa, Misi Eliot, Nasa, Mob Depa, Digija Simonsa.

Posle vesti o njegovoj smrti, mnogi muzičari su mu putem društvene mreže Tviter odali počast.

"Počivaj u miru. Taj čovek je spasio moj život" - napisao je Fat Džoe dok je Rasel Simons napisao kako je reč o odlasku hip-hop heroja.

"Teško je poverovati da je to istina. Počivaj u miru moj prijatelju. Otišao si prerano" - napisao je menadžer Džastin Bibera.

Vest o menadžerovoj smrti šokirala je i Rijanu.

"Počivaj u miru. Moje molitve su upućene tvojoj porodici i voljenima. Dragi Bože, molim te smiluj se" - napisala je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>