Region

Svet

Jelena Karleuša: Je*ite se fudbaleri!

Jelena Karleuša, najpoznatija supruga među ženama srpskih fudbalera, za list "Kurir", otkrila je svoje gledište na mušku euforiju izazvanu Svetskim prvenstvom.

Jelena Karleuša: Je*ite se fudbaleri!



"Da se razumemo, po meni je fudbal najdosadniji sport na svetu! Pa ja ne znam ni šta je ofsajd! Kad me je Duško nekoliko puta odveo na utakmicu, obavezno sam ga pred kraj pitala: „Koji su naši?“ Kakav crni fudbal, to je neviđeno smaranje. Na Duškove utakmice idem da bi ženama drugih fudbalera preselo, i to je to. I da hoću da vidim šta se dešava na terenu, ne mogu jer sam poluslepa. Kada me muž pita kako je igrao, kažem da je bio najbolji! Šta ima da gledam, on je za mene najbolji i tačka. E sad, da ne ispadne da sve najgrđe pričam o fudbalu, takođe me ne interesuju ni ostali sportovi. Kad izmisle sport zvani brzinski šoping, tad ću biti u reprezentaciji", odgovorila je Jelena na pitanje zašto bi žene trebalo, a zašto ne, da gledaju aktuelno sportsko takmičenje.

Na pitanje, šta bi otpevala srpskim reprezentativcima ukoliko pobede, a šta ako ne, pevačica je izjavila: "Bora Čorba je napisao onu super pesmu „Jebite se, fudbaleri“! Meni je to toliko kul pesma da bih je pevala u oba slučaja! Hahahaha! Aaauuuuuu, ubiće me Duško! Ionako me mrze žene fudbalera, sad će i fudbaleri početi da me mrze. Ponavljam, baš me briga za fudbal. Mene interesuje samo jedan fudbaler, a to je moj muž".

srpska fudbalska reprezenatacija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>