Region

Svet

Tanja Savić u krizi: Pozajmila 10.000 evra od Saše Popovića?!

Tanja Savić je izgleda zapala u veliku novčanu krizu. Naime, pevačica je navodno pozajmila 10.000 evra od direktora svoje matične kuće "Grand", Saše Popovića, kako bi preživela naredni period.

Tanja Savić u krizi: Pozajmila 10.000 evra od Saše Popovića?!



Tanja i njen suprug Dušan Jovančević žive u Australiji i nedavno su ponovo postali roditelji, a Tanja ne može da se vrati poslu i na taj način obezbedi sredstva za život jer je beba isuviše mala. Upravo zbog toga, pozvala je Popovića, koji joj je pozajmio pomenutu sumu.

"Istina je da su Tanja i Dušan zapali u novčane probleme. Već nekoliko meseci jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa tako pozajmljuju novac od prijatelja. Kao i svi roditelji, trude se da sinovima Maksimu i Đorđu obezbede sve što je potrebno, ali Dušanu posao loše ide u poslednje vreme, a Tanja sada neprestano brine o deci, pogotovo o malom Đorđu, pa ne može da nastupa", izjavio je izvor blizak pevačici.

"Pošto već godinama sarađuju na obostrano zadovoljstvo, ona je pozvala Sašu Popovića, koji je odmah pristao da joj pozajmi 10.000 evra, a dogovor je da mu Tanja vrati novac sledeće godine, kad dođe u Srbiju i počne da peva. Kako je ona pod ugovorom sa "Grandom", Saši nije bio problem da joj da novac. Oboma im je u interesu da se ona što pre vrati pevačkoj karijeri. Inače, Tanja planira da od naredne godine sa porodicom živi u Beogradu, gde ima kuću", zaključio je sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>