Region

Svet

Tamara Promicać smuvala Lolu Smiljanića!

Nakon što je raskinula vezu sa Milanom Dinčićem Dinčom, pevačem "Granda", a zatim i sa Dušanom Krsmanovićem, sa kojim je u vezu ušla tokom trajanja rijaliti šoua "Moja desna ruka", Tamara Promicać je smuvala atraktivnog fudbalera, Lolu Smiljanića.

Tamara Promicać smuvala Lolu Smiljanića!



Ovaj par se upoznao u jednom beogradskom kafiću, a susret je bio, kako tvrdi Tamara, krajnje spontan i vrlo neočekivan za nju. Nih dvoje zabavljaju se nekoliko nedelja, a odnos im je, po njenim rečima, vrlo intenzivan i romantičan.

Tačno je da sam u vezi sa Lolom Smiljanićem. Bilo je to skroz neočekivano i na 'bum' kako bih ja rekla. Pre našeg iznenadnog susreta, Lolu nisam poznavala. On je zaista jedan divan mladić i pravi džentlmen. Naša veza je tek na početku i veoma mi je lepo, tako da ne bih ništa detaljnije pričala”, rekla je devetnaestogodišnja Tamara.

Lola nije bio tako detaljan, te je samo, iz Španije, gde igra za prvoligaša "Espanjol", poručio: “Istina je da sam se sa Tamarom video nekoliko puta. Izašli smo zajedno u grad. Ona je vrlo slatka i umiljata devojka. Međutim, još je rano da pričam o našoj vezi”.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>