Region

Svet

Maja Marijana: Mnogim kolegama sa estrade bih kupila kartu u jednom pravcu!

Maja Marijana se ovih dana žestoko iznervirala. Prvo je vlasnik jednog lokala hteo da je uvuče u svoj krevet pa joj je pritisak digao pod nebesa. Jedva se pevačica od tog šoka oporavila, shvativši da je, u stvari, žrtva skrivene kamere.

Maja Marijana: Mnogim kolegama sa estrade bih kupila kartu u jednom pravcu!



Usledio je drugi šok, kada je saznala da vlasnik jedne diskoteke u Bosni gromoglasno reklamira njeno gostovanje, o kojem ona nema pojma! Iako je na trenutak pomislila da je ponovo žrtva skrivene kamere, brzo se uverila da se ne radi o neslanoj šali.

"Lepo sam pozvala dotičnog i pitala ga ko mu je dozvolio da me reklamira. Hladno mi je saopštio da je moje gostovanje ugovorio sa tamo nekim menadžerom. Navodno ili stvarno, čak mi je pare poslao! Muka mi je više od takvog bezobrazluka. Da mi je tip bio bliži, verovatno bih mu bar šamarčinu zveknula. Rekla sam mu: "Hej, budalo, nemoj da mi kvariš posao!" Nije to prvi put da mi se takve stvari dešavaju. Život mi zagorčavaju muljatori i prevaranti", kaže Maja i dodaje.

"Volim kad me ogovaraju. Uvek se obradujem kad čujem da sam nekome tema. Mogu samo da crknu od muke. Nekima sam trn u oku, samo gledaju kako da me sapletu. Nedavno mi je nekoliko menadžera reklo da su me tražili, da su imali posao za mene, ali da su im neke moje koleginice rekle da sam zauzeta, da zato ne treba da me zovu. Nikome ne želim zlo, ali mnoge sa estrade bih strpala u veliki voz i kupila im karte u jednom smeru", ljuto je rekla Marijana.

Autor: S.P.
Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>