Svet

Region

Sage Stalone ležao mrtav najmanje tri dana u stanu

Sage Stalone sin popularnog glumca Silvestera Stalonea  pronađen je mrtav u petak u svom domu u Los Anđelesu.

Sage Stalone ležao mrtav najmanje tri dana u stanu



Imao je 36 godina, sumnja se da je umro od predoziranja tabletama jer je u stanu pronađeno nekoliko bočica lekova koji se izdaju samo uz lekarskii recept. Glumac i reditelj navodno je umro još pre nekoliko dana. 

"Mrtav je ležao u stanu najmanje tri do četiri dana, a ne bi bilo čudno da sudski veštak utvrdi da je umro čak pre nedelju dana"- rekao je za TMZ izvor iz policije.

Sage je, kažu oni koji su ga poznavali, živeo kao Havard Huges, skupljao je sve i svašta. Često se događalo da danima ne izađe iz sobe koja je bila prepuna đubreta i užasno neuredna. Po podu su bili rasuti opušci, limenke piva, soka, ostaci hrane... živeo je kao hrčak.

Sa Staloneovim sinom niko se nije čuo od prošlog petka. Spremačica je u međuvremenu bila u stanu, ali nije ulazila u Sageovu sobu jer to nikad nije smela da uradi, jer joj je tako naredio. Nije smela čak ni da mu pokuca na vrata. Jedan od policajaca koji je bio na uviđaju u stanu kaže da je stan užasan i da smrdi na hiljadu raznih smradova.

Sageova majka Saša Čak nazvala je spremačicu u četvrtak jer nije mogla da dobije sina na telefon. Žena je sedeći dan otišla do stana i pronašla Sagea mrtvog. Spremačica je pozvala hitnu pomoć.

Autor: J.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>