Region

Svet

Svet Plus i Dance Factory vas pozivaju na plesni koncert u Domu omladine (Video)

Plesni klub Dance Factory i Svet Plus pozivaju vas da od 20 do 22. juna u Domu omladiine prisustvujete pravom igračkom spektaklu mladih umetnika.

Svet Plus i Dance Factory vas pozivaju na plesni koncert u Domu omladine (Video)



Dance Factory osnovale su dve mlade devojke Staša Stanković i Nataša Gvozdenović 2009. u Beogradu, koje se bave mnogim različitim plesnim stilovima.



Mladi talenti u ovom klubu postaju pravi majstori svog zanata, pa zbog toga "Dance Factory" od samog osnivanja postiže fantastične takmičarske rezultate, kako u zemlji, tako i na velikim evropskim takmičenjima. Treneri i članovi ovog kluba poznati su i cenjeni i van granica Srbije, zbog svog izuzetno profesionalnog rada, koji je zasnovan na kreativnosti i ljubavi prema igri.



Veliki broj nastupa, koncerata, pa čak i muzičkih spotova propratili su sjajni članovi kluba "Dance Factory", koji sarađuju i sa mladom kostimografkinjom Natašom Vranešević.



Ukoliko želite i sami da se uverite u fantastičnu energiju koju ovi mladi talenti šire oko sebe, pozivamo vas da prisustvujete koncertima koji će biti održani od 20. do 22. juna u Domu Omladine u Beogradu. Dođite da igramo zajedno!

Večeras će radio Svet Plus od 19h ugostiti članove plesne grupe "Dance Factory"

Autor: J.B.
Foto: dancefactory

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>