Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović pobegli u Hrvatsku

Otkako se Vladimir Vuksanović vratio s Kostarike, bukvalno se ne odvaja od Nataše Bekvalac. Izlaze zajedno, bili su na Ibici, pa u Crnoj Gori... On je čak počeo i da glumi u svakom njenom spotu... A onda u novinama tvrde da nisu u vezi. I opet osvanu fotke, poput ove s hrvatskog ostrva Brač. Jedno do drugoga, srećni... Obratite pažnju na Natin pogled... Bili su gosti na reviji u okviru druge večeri manifestacije Fashion.hr održane na plaži Zlatni rat.

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović pobegli u Hrvatsku



"Bilo je planirano da njih dvoje u četvrtak dođu preko dana, ali su zakasnili na trajekt, pa su u hotel stigli tek oko osam uveče. Ruku pod ruku. Organizatori su bili iznenađeni što su Nata i Vlada tražili jednu sobu! Samo su slegli ramenima, ne zapitkujući ništa, i ispunili im želju da i noć provedu zajedno u hotelu „Blu sun Elafuza” - navodi pouzdani izvor iz Hrvatske.

"Nataša se odazvala pozivu Neše Klika, njenog dugogodišnjeg prijatelja, da prisustvuje modnoj manifestaciji na Braču. Ujedno se sastala i sa svojim menadžerom za područje Hrvatske povodom nastupa tokom leta. Iz Hrvatske je otputovala u Skoplje, gde je imala koncert" - kazao je Juma, ne želeći da govori o ostalim našim saznanjima.

Inače, Nati je hrvatsko primorje talično. Pre tačno godinu dana uslikana je sa Ćazimom Osmanijem na njegovoj jahti usidrenoj u Poreču. A ovo putovanje na Brač... Ko zna, možda se pretvori u bračno putovanje.

Izvor: Stars
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>