Svet

Region

Pozvali hitnu pomoć jer nisu mogli da probude Lindzi Lohan

Glumica Lindzi Lohan u četvrtak  je bila 13 sati na snimanju filma o životu Elizabet Tejlor, "Liz & Dick". 

Pozvali hitnu pomoć jer nisu mogli da probude Lindzi Lohan



Kako TMZ piše, lekari su pozvani kad je Lindzi ekipu sa snimanja seta obavestila da se ne oseća dobro i da ide da legne. Privatni lekar stigao je pre hitne i otišao da proveri glumicu u njenoj hotelskoj sobi u Los Anđelesu.

Pokucao je na vrata, glumica mu nije odgovorila  pa je  pozvao produkcijski tim. Kada je hitna pomoć stigla na mesto događaja, utvrđeno je da je Lindzi dobro već da je bila previše iscrpljena. Njen PR tvrdi kako situacija nije tako dramatična kao što zvuči.

"Lindzi je imala poprilično naporan raspored ovih dana. Juče je radila od 7 ujutru do 8 uveče. Bila je iscrpljena i dehidrirala je" - tvrdi Stivi Honig i dodaje da s ovim incidentom droga i alkohol nemaju veze.

Glumica je bila na rehabilitaciji zbog zavisnosti o drogi i alkoholu, a njeni problemi kreću u 2007. godinu kad je glumica uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju.

Tokom prošlog vikenda glumica je imala saobraćajnu nesreću kada je vozila na snimanje filma. Potpuno je uništila svoj Porsche, ali nije bila povređena.

Autor: J.B.
Foto: TMZ

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>