Svet

Region

Lindzi Lohan izgubila bebu tokom snimanja rijalitija!

Lindzi Lohan otkrila je tokom snimanja dokumentarnog filma o sebi, da je u rijalitiju doživela spontani pobačaj i da joj je taj trenutak bio jedan od najtužnijih u njenom životu, ali nije želela da kaže ime momka sa kojim je ostala trudna.

Lindzi Lohan izgubila bebu tokom snimanja rijalitija!



Lindzi Lohan: Listu slavnih ljubavnika sam sastavila tokom rehabilitacije! (Video)
Problematična glumica, otkrila je šokantne detalje u poslednjoj empizodi dokumentarnog filma, koji je uradila u saradnji sa Oprom Vinfri. Lindzi Lohan otkriva da je tokom snimanja rijalitija izgubila bebu i da je zbog toga očajna.

Iako je izjavila kako je bila trudna, glumiva nije želela da kaže ko bi mogao da bude otac bebe koju je izgubila: "To niko ne zna. Imala sam spontani pobačaj pre dve nedelje i zbog toga sam napravila pauzu u snimanju. Duga je to priča", rekla je Lindzi u poslednjoj emisiji, a zatim briznula u plač i dodala kako je jedva gledala šou, kao i da su je pogodili pojedini komentari gledalaca.

"Dok sam gledala šou, znam kako sam se osećala dok sam ga snimala i mogu da se povežem sa sobom na ekranu. Puno se toga događalo u mom životu tada. Puno sam plakala dok sam gledala emisije. Čudno je to, što tu osobu na ekranu uopštee ne doživljavam kao sebe, nego kao neku drugu devojku koja pati i pitam se da li ima nekog da joj pomogne", zaključila je glumica.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>