Svet

Region

Lindzi Lohan: Listu slavnih ljubavnika sam sastavila tokom rehabilitacije! (Video)

Lindzi Lohan gostujući u jednoj emisiji na ameručkoj televiziji, otkrila je voditelju da je  listu svojih slavnih ljubavnika, koja je dospela u javnost, sastavljana na klinici za odvikavanje od droge i alkohola.

Lindzi Lohan: Listu slavnih ljubavnika sam sastavila tokom rehabilitacije! (Video)Lindzi Lohan i Dejvid Leterman zezali Opru Vinfi preko telefona! (Video)
U javnost je dospeo spisak koji je Lindzi Lohan navodno napisala u januaru prošle godine, a na kome se nalazi 36 imena njenih najslavnijih ljubavnika, a problematična glumica je tokom gostovanja u emisiji  "Watch What Happens Live", voditelju prvo rekla kako je jako podlo što je lista objavljena, ali na kraju je ipak priznala da je imala seksualne odnose sa svim muškarcima koji se nalaze na toj listi.

"Iskreno, ta lista je sastavljena tokom boravka na klinici Betti Ford gde sam se odvikavala od poroka. To je bio peti korak programa. Neko od ljudi u mojoj grupi je slikao moj popis i objavio ga. To je jako bezobrazno jer je to intimna stvar", zaključila je glumica.Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>