Ostalo

Sme�no

Majka ćerki za osmi rođendan poklonila silikone i liposukciju! (Foto+ Video)

Sara Bardž, u Britaniji poznata i kao “Ljudska Barbika”, kontroverzna i imućna javna ličnost koja je na svoje plastične operacije potrošila više od 600.000 evra, redovno šokira britansku javnost svojim odnosom prema ćerki Popi.

Majka ćerki za osmi rođendan poklonila silikone i liposukciju! (Foto+ Video)



Ona je devojčicu već u sedmoj godini uvežbavala u plesu oko šipke, a za osmi rođendan joj je poklonila vaučer za uvećanje grudi i liposukciju.



Najnoviji suludi poduhvat bilo je investiranje 18.000 evra u Popin nastup na američkom izboru za malu mis, “Amerikaz darling dolz”, gde se devojčica predstavila kao “britanska pufna”, i svojim “drskim i neobičnim” nastupom uspela da šokira čak i redovne učesnike konkursa lepote za devojčice.



Ona je za nastup koristila, između ostalog, sprej za samopotamnjivanje, veštačke trepavice, kompletnu šminku i tone laka za kosu...



Slična situacija ponovila se i prilikom nastupa Sare Bardž u popularnoj tok-šou emisiji, čiji joj je domaćin Anderson Kuper u jednom trenutku rekao:

"Mislim da ste grozni i neću više da razgovaram sa vama, tako da ću sada prekinuti emisiju".

Čak ni ovakvo javno poniženje, međutim, nije pokolebalo kontroverznu Saru Bardž u njenom pristupu roditeljstvu, za koji tvrdi da je ispravan, zdrav i ohrabrujući.



Vežbanje plesa oko šipke sa sedmogodišnjom ćerkom Bardžova (između ostalog i vlasnica noćnog kluba za svingere koji nudi i ples oko šipke) poredi sa igranjem na penjalici.

Za vaučere za kozmetičke operacije ona tvrdi da predstavljaju “ulaganje u budućnost” njene ćerke, koja može da ih iskoristi ako poželi kada bude starija.

"Popi je normalno dete koje voli sport i igranje napolju. Devojčice više ne žele Snežani ili Pepljugu. One žele da budu kao žene fudbalera, ili da budu slavne kao Šeril Kol ili Lejdi Gaga. Ja je samo podržavam u želji da joj se ostvare snovi", kaže Sara Bardž.





Autor: S.P.
Izvor: Blic
Foto: The Sun

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>