Region

Svet

Potvrđena ljubav: Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u vezi! (Foto)

Pop zvezda Nataša Bekvalac i pobednik "Survajvera" Vladimir Vuksanović vratili su se pre nekoliko dana sa Ibice gde su snimili spot za njenu novu pesmu "Pozitivna".

Potvrđena ljubav: Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u vezi! (Foto)



S obzirom na to da javnost nakon medijskih natpisa sve više intrigira istina o navodnoj romansi zgodnog manekena i atraktivne pevačice, odlaskom na pomenuto špansko ostrvo, samo su podgrejali spekulacije. Magazin Story otišao je korak dalje i objavio fotografije na kojima se vidi da između njih zaista postoji nešto više od poslovnog odnosa i prijateljstva.

U intervjuu za magazin Story, plavokosa pevačica otkriva svoju istinu i detalje sa egzotičnog putovanja, a na fotografijama sasvim jasno se vidi čak i ono nedorečeno sasvim…

"Pesma je veoma ljubavna, a ni spot ne zaostaje", rekla je Nataša u intervjuu za novi broj magazina Story zagolicavši na taj način maštu svima koji još uvek nisu sigurni u prirodu njenog odnosa sa Vuksanovićem i dodala kako ljubav ne bira godine, veroispovest, nacionalnost…

"Iznenadila bih se da su pisanja drugačija. Sa kim su me sve povezivali, ovo je pravo osveženje za mene", istakla je Bekvalčeva, koja u spotu za numeru "Pozitivna" čija premijera je predviđena za 15. jun ima nekoliko strasnih ljubavnih scena sa Vladimirom.



Autor: S.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>