Ostalo

Sme�no

Kako da budete magnet za muškarce?

Verujemo da vas je oduvek mučilo pitanje kako da budete neodoljive muškarcima. Evo nekih saveta koji će vam pomoći da to i naučite.

Kako da budete magnet za muškarce?



Ne budite preozbiljni.

Muškarci jednostavno ne mogu odoleti ženama koje su srdačne, ne shvataju sve preterano ozbiljno, a posebno onima koje se znaju nasmejati kada stvari postanu teške. Ako postanete preozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu, bilo koji muškarac u vašem okruženju ce se povući i izgubiti interes za vas.

Budite mladi duhom.

Većina žena veruje da s godinama gube privlačnost jer se na njihovom licu i telu vide godine, međutim gubite privlačnost onda kada postajete stare u duši. Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, detinjast i neopterećen odgovornostima. Muškarci osećaju kada je žena sveža i kada se drži dalje od negativnosti tuđih mišljenja, kao i iscrpljenosti obavezama.

Privlačan govor tela.

Stručnjaci kažu da se 93% ukupne komunikacije odvija kroz govor tela i boju glasa, a tek 7% rečima. Ako se usredsredite samo na ono što govorite, zanemarujete skoro kompletnu komunikaciju. Smešite se, lepo mirišite, budite opušteni.

Izbegavajte negativne emocije.

Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

Ne budite nestrpljivi.

Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se vezi i dopustite da se odvija prirodnim putem. Zašto je strpljenje toliko privlačno?! Zato što je veoma retko.

Vodite računa o sebi i doterujte se.

Bez obzira što je unutrašnja lepota važnija, nemojte zanemariti onu spoljašnju. Zdrava i uredna kosa, lepa koža, prirodna šminka i garderoba... Ovo su stvari koje ne smete zanemariti. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svom izgledu.

Autor: B.B.
Izvor: ljepotaizdravlje.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>