Ostalo

Sme�no

Ima 33 godine i 30-oro dece sa 11 različitih žena (Video)

Desmond Hatčhet je momak koji ima 33 godine, i otac je 30-oro dece sa 11 različitih žena. Ovaj serijski otac nedavno je zatražio pomoć od države, radi redovne isplate alimentacije.

Ima 33 godine i 30-oro dece sa 11 različitih žena (Video)



Inače, ovaj mladić američkoj javnosti je već odavno poznat, jer je pre tri godine pred sudom priznao kako ima 21 dete, ali je obećao i da će se tu zaustaviti.

Hatčhet radi veoma loš posao, a pola njegove plate se šalje na račun 11 žena, koje su majke njegove dece. Kada se novac podeli, njegova deca primaju 1,49 dolara mesečno.

Hatčhet je zamolio sud da mu odobri pauzu u isplati alimentacije, jer se jedva snalazi sa svojom minimalnom zaradom. On tvrdi da zna sva imena i godišta dece. Njegovo najstarije dete ima 14 godina.

Poslednji put se pojavio na sudu umaju 2009. godine, kad je imao "samo" 21 dete. Tada je rekao kako ne namerava da ima više dece.

"Nije mi bila namera da imam toliko dece, to se jednostavno dogodilo", rekao je Hatčhet za lokalnu televiziju WREG.

Hatčhet nije jedini "serijski otac" koji se našao u vestima dana. NFL igrač Antonio Cromartie, ima 28 godina i on je poznati otac 10-oro dece, sa ukupno osam žena u šest različitih država.



Autor: J.B.
Foto: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>