Region

Svet

Nemanja i Milena ponovo u svađi

I kada smo se svi taman ponadali da su se Nemanja i Milena primirili sa njihovim svađama i nedoličnim ponašanjem, Nemanja se sinoć ponovo posvađao sa svojom dragom zbog saznanja da se sunčala na nudističkoj plaži.

Nemanja i Milena ponovo u svađi



"Nisi mi rekla ni za nudističku plažu ni za Vladu, a posle si napravila problem sa Sajkom! Dokle ćeš više da praviš od mene kretena? Blamiraš me već tri meseca i uništavaš mi život i karijeru. Zaje*eš sve, onda kada vidiš šta si uradila, ništa ne uradiš da sve to ispraviš! Ti i ja nemamo više šta da pričamo!" -vikao je Nemanja

"Kao cirkus smo... i to onaj najjeftiniji! Šta meni ovo treba u životu! Pokenjala si me dovoljno, nema dalje"!



Milena je pokušavala da dođe do reči od Nemanje, ali uzalud pa je u jednom trenutku rekla: "Ne mogu više da ti se pravdam, nemam više snage. Evo, ja sam za sve kriva, ti ništa nisi uradio. Davao si mi savete, a ja nisam slušala".

Nemanja je ostao zatečen jer po prvi put od svoje devojke nije čuo reč "izvini". "Ja ću od danas da se zaključam u sobu i da ne progovaram ni sa kim! Mislim da je to rešenje!"

Nemanja je tu rečenicu shvatio kao provokaciju pa je nastavio: "Sada si upravo rekla milionskom auditorijumu da sam ja ljubomoran i kriv za sve! E, Nemanja, šta si ti sebi dozvolio! "

Nakon sat vremena žučne rasprave strasti su se smirile, a Nemanja je otkrio kako mu je svađa ustvari prijala. Nakon toga ljubavni par je legao u krevet zagrljen i počeo da razmenjuje nežnosti, a dokle će taj mir trajati ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>