Region

Svet

Jelena Karleuša: Zavist i opsesivna mržnja pojedinaca su strašni (Foto)

Jelena Karleuša prozvana na jednom internet portalu da na Dedinju nije kupila kuću, već da ju ­je iznajmila od fudbalera Nenada Kovačevića

Jelena Karleuša: Zavist i opsesivna mržnja pojedinaca su strašni (Foto)



Jelenu Karleušu iziritiralo je pisanje jednog internet portala da je slagala kako je kupila kuću na Dedinju u koju se nedavno uselila. U tom tekstu navedeno je kako ju je, zapravo, iznajmila od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nenada Kovačevića.

Kao dokaz priložili su fotografiju na kojoj JK pozira s Duškom Tošićem i ćerkama, a iza njih se vidi stalaža sa uramljenom fotografijom crnokose žene. Napisali su da pevačica nije stigla ni da skloni tuđe slike s polica, te da se u ramu nalazi fotka Nenadove supruge Ivane Kovačević.



"Slika crne žene koja je izazvala polemiku je slika moje majke. Zavist i opsesivna mržnja pojedinaca su strašni" - napisala je Karleuša na Tviteru i postavila sliku sporne fotografije na kojoj je zapravo njena majka Divna.

Usput je ostavila poruku i vlasniku internet sajta.

"Tekst koji je objavio tvoj portal o mojoj novoj kući je sramotan i jedna ružna laž. Zamolila bih te ovako javno da se to skloni." Ubrzo teksta više nije bilo, uz obaveštenje da ta stranica ne postoji.

Jelena Karleuša i Ivana, supruga Nenada Kovačevića, na kraju su na Tviteru napravile šalu na račun cele „podstanarske“ priče.

JK: Ženska, od moje keve misle da si ti. A, ako nisi znala, ja živim u tvojoj kući.

Ivana: Fenomenalno! Stvarno dobra fora. Moram i ja da stavim tvoju sliku kad ti već držiš moju.

JK: Ovo je ludilo. Zamisli? Misle da držim tvoju sliku iznad klavira?!

Ivana: Čekaj, ali gde nas nađoše? Priznaj da Divna i ja imamo dosta sličnosti? Nisu nas džaba pomešali.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>