Region

Svet

Nataša Bekvalac pred publikom u Sarajevu pala na kolena (Foto)

Nataša Bekvalac je večeras pokorila Sarajevo,  glavni grad BiH! Ona je u Domu mladih Skenderija okupila oko 4000 fanova i za njih održala spektakularan koncert! Ali krenimo redom.

Nataša Bekvalac pred publikom u Sarajevu pala na kolena (Foto)





Nataša je u pratnji menadžera Boška Jankovića privatnim avionom odletela u Sarajevo. Več na aerodromu sačekao ih je šok – iako to nisu tražili, po njih su organizatori poslali tri ML džipa, kao i obezbeđenje koje je čuvalo Anđelinu Džoli i Breda Pita dok su bili u Sarajevu!



Nakon ručka oni su smešteni u hotel a koncert je počeo već oko 21.30 časova! Pošto u salu nisu mogli da stanu svi oni koji su došli, organizatori pregovaraju sa Natašinim menadžerom, kako bi zakazali još jedan termin u Sarajevu.

Nataša je u jednom trenutku, ponesena emocijama, pala pred publikom na kolena, što je pozdravljeno ovacijama.



Naravno, osim Nataše, za odličnu atmosferu bio je zadužen i Leontinin bivši muž,  violinista Filip Pat koji prati Natašu na nastupima. Nakon koncerta, večeras će biti organizovan i after parti kako bi se proslavio ovaj uspeh.

Kako smo saznali, Nataša je odlično raspoložena zato što joj je ovo jedan od najboljih nastupa u karijeri i odlučila je zbog toga i da ga – produži.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>