Region

Svet

Go -go igračica iz Parova: Gle kako mi stoje kao da imam silikone! (Foto + Video)

Uz "čašicu" alkohola go go igračica Jelena Đokić, ne prestaje da nas iznenađuje svojim ponašanjem i komentarima. Vidno pripita, počela je da komentariše svoje grudi pred svojim partnerom Dejanom, sa kojim je ušla u rijaliti:

Go -go igračica iz Parova: Gle kako mi stoje kao da imam silikone! (Foto + Video)



"Gle ko da imam silikone, tako mi stoje! Stavi ovde i vidi kako stoje. Vidiš? Uopšte ne vise. Nisu silikoni ali mi stoje do ja*a!"

Dejan je za to vreme ljubio njene grudi i ispipavao ih iz više uglova.



Svom partneru je takođe u razgovoru otkrila kako joj je Dača, sa kojim je imala dva puta seks u vili, predložio da se već u petak vide kad izađu ali ovog puta bez kamera. Ona mu je ona na to "odbrusila":

"Samo sanjaj, nemam preča posla! Toliko me čekaju bivši momci. Javiće mi se oni čim izađem i upalim telefon, samo stižu poruke".

Kasnije, u razgovoru sa Strahinjom i Nikolom Paunovićem pričala je o sebi, svom igranju i o tome kako je igrala u plesnoj školi Đogani fantastiko ali je i imala svoju plesnu školu:

"Ja sam profi. Možeš da dođeš u moju školu da naučiš nešto. Ti si nula. Za mene si dno dna, što se tiče đuske" - pričala je Strahinji.



Nikoli je dala desetku što se tiče igranja i u daljoj priči rekla je: "Nidža će imati platu, manju nego moju jer je on moj asistent. Kad sam bolesna, kad se ja tu*am, on je tu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>