Region

Svet

Vip Survivor: Izbačena Stanija Dobrojević

Pošto je džentlmenski prepustio Aleksandri prednost na Maloj borbi, Vlada dobija pohvale od svog plemena. Međutim , on kaže da ne vidi nikakav podvig u svom postupku jer je Aleksandra pod tenzijom i želi da ide kući i da bi bilo sebično od njega da ju je porazio u borbi. Ipak, tema dana nije Aleksandra, već Aleks, koja insistira da joj Stanija kaže ko je prvi došao na ideju da je optuži za izdajstvo.

Vip Survivor: Izbačena Stanija Dobrojević



Stanija joj odgovara da je izgledalo da je Aleks prepustila pobedu Nevenu jer su stari ortaci. Na ivici nervnog sloma, Aleks okuplja pleme i kune se u majku da nije prepustila Nevenu borbu, već da je bila strašno umorna i dekoncentrisana i da je u poslednjem trenutku zvala Ognjena da utrči, ali da je bilo kasno. Muškarci joj veruju, a Milan kaže da je bolje da svi kažu jedni drugima šta imaju,a  ne da se posle iznenađuju kad se vide na televiziji. Staniju nervira što je Aleks opčinjena Mijom i Jelenom i smatra da pleme lako može da se dogovori da je pošalje „tamo, pa nek uživa“. Stanija kaže da je svima bilo na jeziku ali da je ona prva izgovorila da je Aleks izdajica. U šetnji sa Aleksandrom, Aleks joj otkriva da nije našla imunitet i razmišlja da li da kaže i Ognjenu, mada nije sigurna da će on čuvati tajnu.

Njihovo izdvajanje propisno je smorilo Avu koja nagađa o čemu se u šumi šuška: „Njih dve su otišle po vodu, ali ta voda je dugo trajala. Ja kad idem po vodu, to traje čik čik čik pogodi (puca prstima). Ali, ko zna, možda joj je Aleksandra natuknula da se ja i Vlada ponekad pogledamo, malo vamo, malo tamo“. Ava ni ne sluti da njene emocije nisu ni na kraj pameti Aleks. Aleks kaže Staniji da joj Ava nije jasna jer stalno menja raspoloženja i ne zna šta hoće. „Ustvari, mislim da znam. Ava hoće da bude tamo gde su dečki“, zaključuje Aleks. I konfuzija polako zahvata pleme, više se ne zna ko sa kim o čemu priča, ko koga ogovara, ko kome smeta. Ava protiv Aleks i Aleksandre, Aleks protiv Ave sa Stanijom, Aleksandra protv same sebe, Stanija protiv Milana...Samo muškarci mudro ćute...

U Matambu zato vlada dokoličarstvo i egzibicionizam. Milan naglašava da se najčešće izdvajaju Martina i Kristina, kao i Kristina i Nikola, na šta Martina uopšte ne naseda: „Moj i Kristinin odnos je čisto prijateljski, kao prijateljska potpora i nema tu ni najave o bilo kakvim savezima“. A Kristina i Nikola na pustoj plaži ćaskaju onako neobavezno, prijateljski. Pošto se kasnije pridružila Martini i Maji Leni u lenčarenju, Kristina otkriva da bi najviše volela da može da se skine gola i da je nervira što moraju da idu obučeni.

A na Plemenskom savetu Boruka sedi kao na iglama.l naizgled naivna rasprava o muško-ženskim odnosima pretvara se u pravi rat Stanije protiv plemena. Ona zamera muškarcima da ne znaju da cene to što ih žene tretiraju kao alfa mužjake (na šta Ognjen odgovara: „Mi i jesmo alfa mužjaci!“), da im se stalno mešaju u posao i da nemaju nikakvu podršku od njih. Stanija zatim ulazi u sukob sa Žaretom, koji je optužuje da ne zna da upali vatru i skuva pirinač i da su devojke totalno nespremne: „Nije trebalo ni da dolaze. Trebalo je da sede kod kuće, da se slikaju za „Plejboj“ i da uživaju“, kategoričan je Žare. Stanija ne dobija podršku od žena, dok Avu Ognjen karakteriše kao “fizički ne mnogo spremnu”, ali da tu svoju nespremnost kompenzuje borbenošću i velikim srcem. Ava zadovoljno trepće i konstatuje da neće da podrži Staniju, nego da ona radi ono za šta je zadužena „kako Bog zapoveda“.

Sveopšti cirkus, optužbe i svađa doprineli su tome da se Stanijina čvrsta pozicija u muškom delu ekipe ozbiljno poljulja. Ali, na veliko iznenađenje prisutnih, glasanje je donelo veliki obrt. Do poslednjeg glasa, Stanija i Milan imali su izjednačen broj glasova. Aleks je, uprkos svemu, glasala za Milana, ali poslednji glas  je presudio i Stanija je krenula put Ostrva odbačenih, bacivši kletvu na Aleks.

Izvor: Survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>