Region

Svet

Tanja Banjanin: Bivši muž me je ostavio zbog druge dva meseca nakon porođaja

Žena bez skandala koja je karijeru gradila isključivo glasom inače je diplomirani pravnik,a u emisiji otkrila je stvari koje nismo znali, prenosi Puls.

Tanja Banjanin: Bivši muž me je ostavio zbog druge dva meseca nakon porođaja



"Nikada nisam htela da mi zanimanje bude pevačica, zvučalo mi je nekako isprazno, međutim shvatila sam da je to vrlo ozbiljan posao" - rekla je Tanja i otkrila da je čak pevala i narodnjake:

"Pevala sam i narodnjake i to jako dobro. Sećam se bila je tada hit pesma "Zašto nosiš prsten moj" - rekla je Tanja i zapevala refren.

Dugo nije izdavala album pa je objasnila i zašto:

"Bio je to turbulentan period za mene, razvod, bombardovanje, malo dete i jednostavno je vreme uzimalo mene. Probala sam nekoliko puta sa izdavačima i stalno sam nailazila na zatvorena vrata, naravno u to vreme ja sam radila sa bendom ali izdavaštvo me je deprimiralo. Posle trećeg pokušaja sam pukla i plakala i rekla sebi "E nećeš više ni izdavati".

Kad joj je Staša bila beba, tek 2 meseca Tanja je bila primorana da je vodi i na svirke:

"Spakujemo se u kombi, bend, oprema, moja mama, Staša i ja. Jednom prilikom smo se tako pakovali i krenuli i ja u žurbi se nisam ni setila da vidim gde je mama, okrećem se pozadi i vidim nju u bundi sa sve šubarom kako sedi na bubnju i kaže "Sve je pod kontrolom, ne brini". Sad se tome smejemo" - ispričala je Tanja i dodala:

"Sve se može kad se hoće, tačnije kad se mora. To je bio period kada ja zaista nisam imala ni dinar, ni za hleb i morala sam da radim".

Tanja je imala i buran razvod i to na način koji retko koja žena uspe da preboli:

"To je bilo strašno, Staša je imala tek 2 meseca, muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno jedva sam se podigla iz toga. To je bio veliki stres za mene i dugo mi je trebalo da se oporavim i fizički i psihički".

Iako voli muziku i nastupe Tanju ne čini srećnom puna Arena, draža joj je dobra klupska svirka:

"Niko me ne razume pa ni moja majka, ali ostaću zadovoljna iako nikada ne napunim Arenu. Ja sam srećna kada sviram sa svojim bendom i to mi je najdraže", rekla je Tanja.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>