Zanimljivosti

ShowBiz

Vesti

Stefan Kari najnovije vesti - strana 16

Stefan izbačen sa Farme

Stefan izbačen sa Farme

Zadruga je u 13. nedelji rijalitija priredila novo iznenađenje stanovnicima ružičastog imanja – vanredno izbacivanje. Farmeri su, nešto pre 21.30, dobili bele džakove da u njih spakuju svoje stvari i saznali da će glasovi publike odlučiti ko će od njih da napusti trku za 100.000 evra. Jedino glasanja je bio pošteđen gazda Bane.

Pročitaj više

Farma: Stefan ljubio Irenu (Video)

Farma: Stefan ljubio Irenu (Video)

Na pomolu je još jedna ljubavna romansa u “Farmi“, i to između manekenke Irene Šućur i repera Stefana iz grupe "THC". Njih dvoje se muvaju od ulaska na farmu su se, a izgleda, tokom sinoćnje žurke konačno poljubili. Negde oko četiri ujutru, kada su već popili dosta alkohola, Irena i Stefan su sedeli pripijeni jedno uz drugo, mazili su se, kikotali, i dodirivali.

Pročitaj više

Farma: Irena i Stefan se vaćarili u kuhinji (Video)

Farma: Irena i Stefan se vaćarili u kuhinji (Video)

Po svemu sudeći, na pomolu je još jedna ljubavna romansa, i to između manekenke Irene Šućur i repera Stefana iz grupe THC. Naime, njih dvoje vaćarili su se u kuhinji, i to dok je Irena sedela Stefanu u krilu za kuhinjskim stolu. On je kao i svaki „mačo men“ iskoristio trenutak i nonšalantno zavukao ruku ispod njenog džempera, mazeći je po leđima.

Pročitaj više

>