Region

Svet

Irenin drug: Zlata je kriva za vaćarenje sa Stefanom

Prijatelj manekenke Irene Šućur, Miloš Vučinić, smatra da je za vaćarenje koja je njegova drugarica imala pre tri večeri sa reperom Stefanom Gligorijevićem kriva pesma Zlate Petrović.

Irenin drug: Zlata je kriva za vaćarenje sa Stefanom



"Znate kako, tu je malo alkohol učinio svoje, ali sam ubeđen da najveću krivicu za vaćarenje ipak snosi Zlata Petrović, odnosno njen hit „Dođi da mi ruke greješ“. Ta igrica između Irene i Stefana se sigurno odvijala baš dok je išla pomenuta pesma, pa su možda poželeli da snime spot za nju. Ipak, nije isključena ni opcija da nastupaju zimski dani, pa njih dvoje isprobavaju načine kako da se najbolje ugreju kad temperatura bude bila ispod nule" - kroz smeh objašnjava Irenin drug, dodajući da se iskreno nada da ovo dvoje farmera neće nastaviti sa ekranizacijom pesama.

"Pa zamislite šta će se desiti ako sledeće nedelje na žurki u sitnim satima, kad svi budu bili pod gasom, krene Ekremova pesma „Gola, gola, skini mi se gola“, a ovo dvoje u glavnim ulogama. Mislim da ne bi bilo lepo da do toga dođe. Mada, ona je zgodna devojka, tako da bi sigurno imala šta da pokaže, ali znajući nju, to može da se desi samo kad je njen primarni posao u pitanju, a to je manekenstvo" - objašnjava Miloš, koji smatra da između njegove drugarice i repera postoje iskrene emocije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>