Region

Svet

VIP Survivor: Za hranu se borili sa majmunima i vevericama, nisu mirno spavali

Učesnici rijalitija "VIP Survivor"  zbog straha od divljih životinja, neprestane gladi i nedostatka cigareta često su se svađali. Jedni drugoma nisu želeli da pomognu.

VIP Survivor: Za hranu se borili sa majmunima i vevericama, nisu mirno spavali



Spavali su usred džungle na bambusu. Bili su okruženi otrovnim paucima, škorpionima, žabama, krokodilima. Histerisali su i paničili, a sa majmunima i vevericama borili su se za hranu.

Rijaliti šou "Survivor" koji se snimao na Kostariki, takmičare koji su spavali na plaži prvu noć "oprao" je plimin talas. Probudili su se urlajući. Šokirani su pobegli u šumu u kojoj su dočekali jutro. Dok se nisu navikli na zvukove džungle, Neven Ciganović, Maja Lena Lopatny, Ava Karabatić, Mia Begović i ostali nisu mogli mirno da spavaju. Plašili su se otrovnih paukova, smrtonosnih žaba, škorpiona i krokodila.

U šou se takmičilo 18 kandidata, bili su podeljeni u dva plemena, a pobednik osvaja nagradu od 50.000 evra.

Kupali su se u potoku, a za šampon su morali da zarade. Prvi su dobili posle 14 dana, i to kao nagradu za dobro odrađeni zadatak. Snimanje sa balkanskim zvezdama trajalo je 37 dana.

Životinje su im se noću ušuljale u kamp. Privukli su ih kokosi i ananasi koje su učesnicii skupljali u džungli. u početku su se bojali veverica, a zatim su se navikli na male '"kradljivce".

Balkanske zvezde na Kostariki morale su da zaborave na ukusne specijalitete. Za hranu su morali da se snalaze sami. Uglavnom su jeli pirinač, ananas, banane i kokos. Svi su smršali.

Kada su odrađivali zadatak u moru, sve je bilo u redu dok neko nije povikao: "Morski pas!" Svi su počeli histerično da vrište i bježei.Taj dan se više niko nije okupao u moru.

Učesnici ovogodišnjeg "Survivora" najviše su se plašili otrovnih životinja - škorpiona jer je ubo Aleksandru Grdić. Lekari su joj dali protuotrov pa se brzo oporavila.

Razmažene zvezde više od tri nedelje morale su da preživljavaju u srcu džungle. Najteže im je palo gladovanje. Jeli su vrlo malo. Zbog straha od divljih životinja, neprestane gladi i nedostatka cigareta, kandidati su se često svađali. Jedno drugome nisu želeli da pomognu. 
Mia Begović i na Kostariki se ponašala kao prava glumačka diva.

Bila je nemoguća i stalno je nešto zahtevala od ostalih kandidata. 
Ipak,glumica je pokazala svoje kulinarsko umeće pa su je prozvali mamom jer je najviše kuvala. Pripremala je ribu i voćne salate.

Ava Karabatić jedina je od zvezda koja bi se ponovno vratila. Starleta se šokirala kada je shvatila da sama mora da nađei hranu koju će jesti, a nije se snašla ni u paljenju vatre. Njoj je hrana bila ukusna, a pirinač i kokos postali su joj omiljena hrana. Vratila se puna ideja. Upisaće glumačku akademiju i uraditi tri tetovaže. 


Martina Vrbos žalila se na neprestanu glad. Smršala je oko 12 kilograma i pocrnela. 
Nevena Ciganovića prozvali su "kraljicom drame" jer je stalno paničio. plašio se zmija otrovnica i škorpiona. Dok se odmarao u ležaljci i maštao o ukusnoj hrani, sa deset metara visine pao mu je kokos u blizini međunožja. Nije ga povredio, ali sećanje na tu nezgodu i dalje mu je jako bolno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>