Region

Svet

Saša pakleni kuvar Mišić: Svoju i budućnost svoje dece vidim u Srbiji!

Strog ali pravedan i uvek spreman da svoje ogromno iskustvo, koje je stekao radeći po najelitnijim restoranima u Nemačkoj, podeli sa drugima, a i širokim auditorijumom posredstvom malih ekrana. Ovaj vrhunski kuvar kaže da su mu najveći kritičari njegova deca, njima je najteže ugoditi. Svoj život i budućnost vidi u svojoj zemlji.

Saša pakleni kuvar Mišić: Svoju i budućnost svoje dece vidim u Srbiji!



"Život ovde je žustar i lep. Treba preživeti teške trenutke s malo oštećenja i živeti lepe trenutke punim plućima. Srbija ima ne samo lepe gradove, već i predivna sela i predele. Mogao bih svugde u Srbiji da živim, jer smatram da svaki kraj ima svoju posebnu, još neispričanu priču. Jedino što ponekad zaboravimo jeste da je jedno nebo nad Srbijom koje nas sve spaja. Mogu da kažem da sam srećan što imam priliku da živim sa svojim narodom i što mogu da delim sve sa njim. Verujem da čovek može da bude srećan samo tamo gde je našao sebe, a ja sam sebe našao u Srbiji. Tako su me vaspitali roditelji i zato povratak u Nemačku gubi svaki smisao. Svoju i budućnost moje dece vidim samo u Srbiji", kaže Saša Mišić.

Uskoro kreće i nova sezona njegove emisije a novi ciklus donosi obilaske - od vrhunskih i poznatih restorana, do ugostiteljskih objekata na koje je odavno trebalo staviti katanac. Sašine kritike mnoge su dovele do suza, vlasnike i menadžere do ozbiljnih svađa, a konobare i kuvare do sumnje i straha da li će pružiti uslugu kakvu Mišić očekuje.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>