Region

Svet

Voditelj paklene kuhinje vodi žestoku borbu za starateljstvo

Supruga Saše Mišića, voditelja emisije "Paklena kuhinja“ Katrin otkrila je zašto je 1. aprila pobegla sa troje dece za Nemačku, ali kao i da je krajem avgusta prošle godine dozvolila da sa ocem ostanu u Srbiji dve nedelje. Umesto da ih dovede ponovo u Nemaču, Saša podnosi zahtev za razvod braka i traži starateljstvo nad troje dece.

Voditelj paklene kuhinje vodi žestoku borbu za starateljstvo



"Tako ispada da sam i ja njemu uzela decu, ali to se nije bez razloga dogodilo! Ne treba svi da znaju šta se između nas desilo, ali ja sam, otišavši od njega, uzela decu i povela ih sa sobom jer smatram da je deci mesto uz majku" - kaže Katrin i dodaje:

"Išli su u školu i vrtić u Nemačkoj. Snašla sam se lepo, našla posao, sredila stan, u kome je svako dete imalo svoju sobu. Nabavila sam i kompjuter, da mogu da se čuju sa ocem preko Skajpa" - kaže Katrin i dodaje:

"Mislila sam da smo zrele osobe i da možemo to da rešimo kao odrasli ljudi, a ne kao deca da se svađamo. Zato sam i pustila decu kod njega prošlog leta. Pomislila sam da bi moglo da mu padne na pamet da ih zadrži u Srbiji, ali nisam imala srca da ih odvajam od oca".

Dok konačna presuda ne bude doneta,  deca ostaju sa ocem u Srbiji zbog mesta prebivališta.

"Za vreme sudskog procesa su zbog prebivališta dodeljeni njemu, a ja ih obilazim jednom mesečno. Deca mi mnogo nedostaju, tužna sam. Želim da ih vratim sebi" - rekla je Katrin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>