Region

Svet

Vlado Georgiev svojom muzikom raznežio žene u publici (Video + Foto)

Devojke i žene su vrištale, vijorili su se crveni baloni u obliku srca, parovi su romantično plesali… Ovako je započeo i trajao koncert koji je sinoć u Beleskpocentru održao Vlado Georgiev.

Vlado Georgiev svojom muzikom raznežio žene u publici (Video + Foto)



I mladi i stari okupili su se da uz pesmu i vino proslave Sv. Trifuna i Dan zaljubljenih.
Na klaviru je stajala čaša namenjena Georgievu, a svetla su se polako gasila i sa pola sata zakašnjenja, Vlado se pojavio na sceni i pozdravio svoju dragu publiku.

“Dobro veče svima! Čekali smo da nam dođe malo bolja struja, i sad kad smo to rešili, možemo da sviramo! Pričaćemo kasnije”, rekao je i seo za klavir. Još od prvog takta svi su počeli da aplaudiraju i da pevaju kao jedno!



Pilo se vino a nizali su se hitovi, čuvene balade “Ti i ja”, “Put do srca tvog”, “Sve si mi ti”, “Lažljiva”, “Jedino nam ljubav ostaje”…

Vladu su iz publike podržale brojne poznate ličnosti: Marko Kon, Ivan Ivanović, Milutin Mrkonjić, Saša Milošević Mare, Minja Miletić, Marinko Madžgalj, Dragana Mićalović i učesnica “Prvog glasa Srbije” Aleksandra Dabić. Georgiev je osim svojih hitova pevao i strane pesme dobro poznate svima a na sceni mu se u jednom momentu pridružila i koleginica Lena Kovačević.

Muzičar je bio vidno raspoložen i nasmejan je komunicirao sa publikom, objašnjavajući kako su nastale neke od njegovih pesama, a za svoju omiljenu je proglasio baladu “Put do srca tvog”, za koju je priznao da ju je napisao nakon dve “boce”.

Sve je bilo u znaku dobre muzike, ljubavi, vina, osmeha, a pala je i po koja suza kod onih koji su bili “pogođeni” Vladovim pesmama.


Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>