Region

Svet

Marko Bulat na odmoru do iduće godine

"Lepo je bilo plivati u hladnoj vodi na Bogojavljenje, skroz drugačiji osećaj nego u Survajveru. To vam je kao kad pustite vodu iz česme da isteče pa napunite čašu, i onda plivate u toj vodi", započinje priču za naš portal Marko Bulat.

Marko Bulat na odmoru do iduće godine



"Poneo sam bade mantil, ali mi nije bio potreban, jer nisam osećao hladnoću, samo su mi rekli da pazim da ne zagubim papuče, jer se stopala smrznu i onda ne osetiš kada se nabodeš na nešto, tek kasnije se osete posledice" kaže Marko.

Ovih dana je zauzet obavezama na fakultetu i tek po nekim snimanjem emisije.

"Evo upravo se vraćam sa snimanja Granda. Povod je moja pesma "Tajna", mada je pravi naziv ove pesme "Beogradski splav", ali zaživela je kao tajna pa neka tako i ostane. Inače ovih dana ću pojuriti malo režisera spota da se ubrza oko finiširanja videa za ovu pesmu, jer ona zaslužuje da ima spot. Od leta, od kako je nastala i dalje ne popušta njena popularnost i to mi se sviđa."

Poznato je da Bulat albume izdaje na dve godine, i nije pristalica izdavanja singlova.

"Spremio sam taj duet sa Blek Pantersima, nisam siguran da li želim da je izdam kao singl. Ili ću sa njom nastupiti na Grandovom festivalu, koji se sprema, ili će pesma sačekati album, videćemo" veselo će Marko.

Kada je o albumu reč, za sada samo preslušava pesme koje mu autori nude. Sa nastupima je zbog obaveza na fakultetu usporio.

"Do iduće godine pauziram sa nastupima. Tada bi trebalo da obeležim dvadeset godina mog rada i bavljenja muzikom. Nije loše da se moja publika malo uželi da me čuje", završava Marko Bulat.

Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>