Region

Svet

Cakana 007 Bond!

Dragica Radosavljević Cakana ovih dana muku muči sa novinarima oko Milana Popovića.

Cakana 007 Bond!



Cakana je za doček Pravoslavne Nove godine pevala u lokalu gde se zadesio i Severinin suprug, i od tada je novinari ne ostavljaju na miru postavljajući pitanja o Popoviću.

"Zvala me je jedna novinarka iz Zagreba i prvo pitanje joj je bilo da li je dotični gospodin bio u restoranu u kojem sam pevala. Poludela sam, šta me briga ko je bio u lokalu? Tamo sam bila da bih pevala, a ne da pravim spisak gostiju. Znam iz novina ko je čovek, ali tada sam ga videla prvi i jedini put u životu i neću više da pričam o tome.” kaže Dragica i dodaje:

"Meni nije važno kome pevam, jer publiku nikada ne delim na ljude koji su uticajni i bogati i one koji to nisu. Isti su mi svi ljudi koji me slušaju i vole ovo što radim, pa ne obraćam pažnju na to ko je u kafani. Tu sam da pevam, a ne da špijuniram goste!” zaključuje Cakana.

Ukoliko se bude snimao nastavak filma "Balkan Expres", Cakani bi trebalo dodeliti ulogu fatalne žene špijuna, koja živi na ivici i balansira između partizana i Nemaca, odlično bi se snašla.


Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>