Region

Svet

Goca poljubila Šabana Šaulića na sceni

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je za doček pravoslavne Nove godine nastupao je u Beogradu i publici priredio nezaboravan provod.

Goca poljubila Šabana Šaulića na sceni



Oko 23 časa, popularni pevač se popeo na binu i zapevao svoje najveće hitove koji su istog trenutka publiku podigli na noge. Nizale su se pesme “Gordana”, “S namerom pođoh u veliki grad”, “Ako me tražiš u nekom drugom”, “Verujem u ljubav” i još mnogo Šabanovih pesama. Nekoliko minuta pred ponoć, orkestar Ace Sofronijevića zasvirao je kolo, a zatim se Šaulić opet vratio na binu i zajedno s gostima restorana “Jezero” započeo odbrojavanje.

Neočekivano, tačno u ponoć, na binu se popela Gordana Šaulić i prva poljubila svog supruga. Svi su ovaj čin pozdravili aplauzom, a onda je Šaban najavio malu pauzu i pridružio se za stolom svojoj “kraljici” i prijateljima.

Uz kralja narodne muzike, Novu godinu proslavila je i njegova ćerka Ilda Šaulić, koja je đuskala sve vreme, pa se posle ponoći latila i mikrofona i dovela atmosferu do usijanja, a osim nje, bili su tu i Hasan Dudić, žena Saše Matića i drugi, koji su bili i više nego veseli.

Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, a u jednom momentu su se pojavili i trubači koji su upotpunili ceo događaj.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>