Region

Svet

Tamara i Veljko putuju na Kipar

Iako je još uvek maloletan, sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana, 15-godišnji Veljko, postaje veliki zavodnik, a ovih dana se šuška da je u vezi s pet godina starijom Tamarom Vidić, nekadašnjom učesnicom rijalitija „Topmodel“, koja je ekskluzivno za „Alo!“ otkrila da će ovog meseca zajedno otputovati na Kipar!

Tamara i Veljko putuju na Kipar


 
Vidićeva je, takođe, izjavila i da su se Veljko i ona upoznali u Srbiji, ali nije želela da potvrdi da li su u vezi, mada nije ni demantovala da su zajedno.

"Ne želim da komentarišem priče da smo Veljko i ja u vezi, kao ni fotografije na „fejsbuku“ na kojima smo zajedno. Mogu samo da vam kažem da ćemo Veljko i ja uskoro zajedno otići na jedno putovanje" - stidljivo je izjavila Tamara, koja je otkrila i gde će s Veljkom otputovati.

"Putujemo na Kipar. Ja ću tamo da radim ovog meseca" - rekla je Vidićeva.
 
"Ne mogu da vam kažem kako smo se upozanli, ali nismo na Kipru, već ovde" - završila je razgovor  bivša učesnica rijalitija "Topmodel“, koja je ostala upamćena po odbijanju predloga organizatora ovog šoua da se ošiša.

"Tamara je malo poznata širem auditorijumu, jer je relativno rano ispala iz „Topmodela“, a jedan od najvećih razloga je njeno odbijanje da promeni frizuru i ošiša se za potrebe rijalitija. Imala je veoma težak život i veoma je skromna devojka, a o tome svedoči i činjenica da njema mama na jednoj beogradskoj pijaci drži tezgu. Uprkos tome, Tamara se bori i za život zarađuje sama. Ona radi u modnoj agenciji "Model tatu“ i veoma je angažovana iako je relativno mlada. Inače, Tamara je bila u kratkoj vezi i s jednim fudbalerom, a s Veljkom ju je upoznala njihova zajednička drugarica" - ispričao je izvor blizak nekadašnjem "Topmodelu“.

Eventualna ljubavna veza maloletnog Veljka Ražnatovića sa punoletnom Tamarom Vidić, prema rečima pravnika, ipak ne može biti za nju kažnjiva zakonom jer, kako za „Alo!“ tvrdi advokat Danilo Katančević, zakonom je kažnjiva samo vanbračna zajednica punoletnih lica s maloletnim.

"Sva lica koja imaju više od 18 godina su krivično odgovorna, pa s tim u skladu, ukoliko imaju vanbračnu zajednicu s maloletnom osobom, dakle ako nevenčani žive zajedno, mogli bi zakonski da budu kažnjeni i do tri godine zatvorske kazne. Međutim, seksualna veza starijeg maloletnika, što podrazumeva osobu od 15 do 18 godina, i punoletne osobe ne može biti predmet krivičnog niti bilo kakvog drugog zakonskog gonjenja" - izjavio je Katančević.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>