Svet

Region

Lejdi Gaga otvara firmu u Hrvatskoj (Foto)

Pevačica Lejdi Gaga odlučila je da proširi svoje globalno tržište i pokrene posao i u Hrvatskoj, a ta informacija službeno je potvrđena iz advokatske kancelarije Hraste i partneri. KPreduzetnički poduhvat  najveće svetske pop zvezde u Hrvatskoj će se odvijati preko treće strane, odnosno kancelarije iz Hrvatske.

Lejdi Gaga otvara firmu u Hrvatskoj (Foto)



Pevačica i njen menadžment registrovali su obrt u Hrvatskoj zemlji, a njihov brend "Lady Gaga Fame" pod okriljem korporacije Ate My Heart Inc. uskoro će plasirati svoje proizvode ovo tržište.

Da je tome tako dokazuju i službeni podaci objavljeni u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva. Iz dokumenata je vidljivo kako je Lejdi Gaga registrovala svoj trademark "Lady Gaga Fame" i da su navedena čak 144 proizvoda koja će se naći u distribuciji.



Zahtev za prijavu trademarka podnelo je advokatsko društvo Hraste i partneri iz Zagreba posredstvom advokatske kancelarije Rennert and Feldman iz Los Anđelesa u ime korporacije Ate My Heart Inc. koja je u vlasništvu pevačice.

"Mogu vam potvrditi da smo na inicijativu naših američkih partnera registrirovali trademark što je vidljivo i iz registra Hrvatskog glasnika o intelektualnom vlasništvu, potpisan je ugovor  na deset godina i uskoro će izaći i žig", izjavio je advokat  Silvije Hraste.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>