Region

Svet

Na kom jeziku peva Indira Radić?! (Video)

Mnoge ovdašnje pevačice najavljivale su internacionalnu karijeru, pa ni Indira Radić nije izuzetak. Plan je bio da, kako se pričalo, pevačica otputuje u Pariz, gde je trebalo da pregovara sa "Poligramom", jednom od najvećih svetskih diskografskih kuća, u vezi snimanja duetske pesme na francuskom jeziku.

Na kom jeziku peva Indira Radić?! (Video)



"Srećna sam zbog ponude koja je stigla i nadam se da će pregovori biti završeni na obostrano zadovoljstvo. Tekst na francuskom je već napisan i ovih dana uz pomoć profesora učim kako da što pravilnije izgovorim reči. Mislim da mi dobro ide", pričala je Indira, koja je svojevremeno prepevala "Ramštajn" hit "Du hast".

Kada je duetska pesma "Marija", koju izvodi sa kolegom Stankom u narodnjačkom fazonu, objavljena, prvi komentari publike su, uglavnom, podsmešljivi u šta se možete uveriti ako pročitate komentare na internet forumima, kao i na kanalu "Jutjub".
"Ama bas nijednu njenu rec ne razumeh sto ona otpeva, a tvrdim za sebe da poprilično dobro govorim francuski", najčešći je komentar slušalaca... a, šta vi mislite o Indirinoj pesmi?



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>