Region

Svet

Indira Radić otkazala turneju po Australiji

Pevačica Indira Radić otkazala je australijsku turneju koju je trebalo da započne 11. januara, a u zvaničnom saopštenju koje je iznela, uz izvinjenje publici, detaljno je obrazložila razloge otkazivanja.

Indira Radić otkazala turneju po AustralijiIndirine nastupe su već unapred počeli da reklamiraju i najavljivljuju po Australiji, iako tada još nije dobila vizu, ni ona ni njen bend. Usledilo je otkazivanje turneje, a
Premijerno: Poslušajte novu pesmu Indire Radić - Nova krv! (Video)
pevačica se tim povodom oglasila i, osim izvinjenja svojim fanovima, u saopštenju koje vam u celosti prenosimo, detaljno objasnila razloge odlaganja:

Indira Radić u Parizu dobila bakšiš od 5000 evra!
"Poštovani, želim da se izvinim publici u Australiji. Turneja je odložena jer moj bend nije dobio vizu i na koncertima ne bi imao ko da me prati. Želela sam da publika u Australiji vidi moj nastup onakav kakav je i u Evropi, ali, nažalost, nisam u mogućnosti da im to pružim jer nemam svoj bend iza sebe. Morala sam da odložim turneju, jer ne želim da se predstavim na način koji je ispod mog nivoa, već da to bude vrhunskog kvaliteta. Hvala na razumevanju".

Autor: B.B.
Foto: Zlatan Baltić/ indira.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>