Region

Svet

Sladja Delibašić: Napokon sam sama i srećna

Slađa Delibašić, posle silnih najava, konačno je okončala višegodišnju vezu sa Igorom Matićem. Bezbroj uspona i padova, raskida i pomirenja bilo je potrebno da dođe do definitivnog razlaza. Sunovrat njihove ljubavi započet je u rijalitiju „Parovi“, gde je atraktivna denserka shvatila da posle 11 godina Igora ipak ne poznaje dovoljno.

Sladja Delibašić: Napokon sam sama i srećna



Najednom je njihov odnos zahladio, udaljili su se jedno od drugog, a svađe i prepirke postale su svakodnevica. Baš u "Kuriru" je početkom avgusta Slađa najavila da je samo pitanje vremena kad će ponovo biti sama.

"Igor je počeo da me nervira. Iritira me kako se smeje, njegove fore... Generalno me nervira njegovo ponašanje. Sad mi ostaje da čekam da nađe neku drugu i otkači se od mene" - pričala je Slađa tada.

Prošlo je tri meseca i Slađa je dočekala da Igor izađe iz njene kuće i njenog života. Samo je pokupio stvari i odselio se. Razlog raskida nije druga žena, kao što se ona nadala.

Jednostavno, nisu više mogli ni pet minuta da sastave a da ne počnu da viču.

"Napokon sam sama! Srećna i sama! Igor i ja više nismo zajedno. Neka nova ljubav je u nagoveštaju, ali ne opterećujem se mnogo, uživam sa svojim ćerkama" - rekla je Slađa.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>