Region

Svet

Slađa i Anabela: Mire se, ali se nikada nisu svađale!

Svi se sećamo svađe između Anabele Bukve i Slađe Delibašić. Navodno, svađa je nastala kada je Slađa izjavila da nikada ne bila sa mlađim muškarcem, a Anabela je u tom trenutku, gle slučajnosti, baš bila sa jednim takvim, Mladenom Radulovićem. Od tada se njih dve izbegavaju :

Slađa i Anabela: Mire se, ali se nikada nisu svađale!


 
- Nije mi se ni javila. Ona je ljuta na mene jer sam u novinama rekla da mi nije normalno da žena bude starija od muškarca deset godina koliko je ona bila od tadašnjeg dečka Mladena Radulovića - rekla je tada Slađa i dodala da je pokušala da se pomiri sa Anabelom nakon snimanja jedne emisije u kojoj su bile zajedno.
 
- Posle emisije rešila sam da odem do garderobe da je pitam u čemu je problem, ali mi je vrata otvorio Mladen i rekao da Anabela ne može da razgovara sa mnom. Zalupio mi je vrata! Opet sam kucala, pa je on opet otvorio i viknuo: „Rekao sam ti da ne može da razgovara sa tobom" - otkrila je Slađa.
 
Ipak, u najavi emisije "Ja to tako" Ivane Baltić udarna priča je upravo Anabelino i Slađanino javno pomirenje.  Zbunjeni, ima li svađe, nema, pozvali smo Slađu da je pitamo šta se dešava.

- Ma, nema šta. Nikada se nismo svađale. To je sve izašlo iz medija. Kada je ona bila u vezi sa Nevenom, nismo se viđale, ali nastavile smo da se normalno družimo - rekla je Slađa. - Bez veze se pravi neka tenzija. U emisiji ćete videti kako Anabela kaže da je verovatno malo prenaglila, a ja sam čekala da se vidimo - kaže smirena Slađa.


Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>