Region

Svet

Isidora Bjelica:Histeričnu umetnicu koja je slala ljubavne poruke Pajkiću sam stavila u knjigu

Naša poznata spisateljica Isidora Bjelica gostovala je sinoć u emisiji "Dobro veče Srbijo".  Pričajući o svom novom romanu i kako pronalazi inspiraciju, Isidora je otkrila i neke jako bitne stvari iz svog privatnog života:

Isidora Bjelica:Histeričnu umetnicu koja je slala ljubavne poruke Pajkiću sam stavila u knjigu



"Jureći "trbuhom za kruhom" desilo mi se u jednom trenutnku da sam ispustila ono što je u stvari najvažnije, porodicu. Baš u tom periodu se desilo i da je jedna histerična umetnica mom suprugu počela da šalje ljubavne poruke. Rekla sam mu: "Pajkiću, reši tu situaciju do kraja, da damu stavimo u roman'" - rekla je Isidora..

Iako je voditeljka uporno pokušaala da sazna šta se dogodilo posle toga, Isidora je ostala jako tajnovita, a gledaocima je preporučila da pročitaju knjigu.

Isidora je tokom emisije pričala dosta i o svom detinjstvu, kao i o putovanjima sa svojim ocem, čak je otkrila da se jednom švercovala avionom.

Naime, kada je zatrudnela prvi put, odlučila je da sa ocem otputuje za Španiju. Međutim, morala je ranije da se vrati jer je imala mučnine, a nedostajalo joj je novca da doplati za kartu.

Tako je prepravila datum na karti i tečnim puderom zalepila novi. Našalila se i rekla da je verovatno jedina osoba na svetu koja je uspela da se prošvercuje u avionu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>