Region

Svet

Rada Radenović: Neko želi da mi naudi

Voditeljka Rada Radenović oglasila se povodom tekstova koji su se danas pojavili u medijima, da za nju nema više mesta na Pink televiziji. Popularna voditeljka tvrdi da neko time želi da joj naudi i da su to potpune dezinformacije.

Rada Radenović: Neko želi da mi naudi



"Takve laži me diskredituju, kompromituju i nanose ozbiljnu štetu u svakom smislu "– izjavila je Rada i dodala:

"Vi i ja radimo isti posao, sebe ne doživljavam kao deo estrade, već kao vašeg kolegu koji se, za razliku od vas, malo više slika... Što bi rekao Maca, jesam javna ličnost, ali nisam i javno dobro. Zalažem se za istinu, ja to tako radim i doživljavam. Sudeći po novinama u kojima sam čitala neke stvari o meni, živim u iznajmljenom stanu kod Arene koji sam dobila od dečka da bi ćutala o njegovom identitetu, pa smo naglo osiromašili i odselila sam se u Batajnicu, a zapravo sam bila kod moje mame! Veoma se potresem, kad me zovu zbog nekakvih glasina, mislim da mi neko svesno smešta, jer je to laž koju mora da neko smisli i to namenski radi" - rekla je Rada i dodala:

"Moj status na Pinku je nepromenjen, stalno sam zaposlena skoro deset godina, trenutno sam bez angažmana, ali pregovaram u vezi s novom emisijom koja će krenuti uskoro, kad bude nešto konkretno, naravno da ćete videti pre nego što vam ja budem rekla, to bi trebalo da bude ovih dana, o tome brine neko drugi."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>