Region

Svet

Ljuba Aličić preuzeo Fk Borac iz Šapca

Pevač Ljuba Aličić od nedavno je postao glavni član uprave Fudbalskog kluba Borac iz Šapca. Pevač sada vodi računa o fudbalerima i dvadesetak zaposlenih, a od kada je on tu, ušli su i u viši rang takmičenja.

Ljuba Aličić preuzeo Fk Borac iz Šapca



"Ljuba se vrlo dobro snašao kao glavni rukovodilac kluba i od tada su procvetale ruže. Fudbaleri su amateri, ali su u kratkom periodu dosta napredovali. Zalaže se za to da svi budu redovno isplaćeni, ali i da se lepo druže i pametno iskoriste vreme" - rekao je izvor blizak pevaču i dodao:

"Kada dobiju utakmicu, to se obavezno proslavi u nekom lokalu i tada nastaje prava fešta. Do jutra Aličić pogađa direktno u srce svojim svima dobro poznatim pesmama i onda svi imaju i veću motivaciju da opet dobro odigraju" - zaključio je izvor.

Ljuba je takođe potvrdio navode izvora i dodao: "Tačno je da sam preuzeo Fudbalski klub Borac iz Šapca i postao član uprave. Taj klub postoji od 1955. godine i zadovoljstvo mi je što sam tamo. Imamo oko 20 ljudi koji rade u upravi, a fudbaleri su mahom amateri. Trenutno nam ide dobro i prešli smo u viši rang. Drugi smo u Šapcu" - rekao je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>