Region

Svet

Šaban Šaulić: Ljubi Aličiću nije mesto u velegradu

Pevač Šaban Šaulić otkrio je razloge zbog kojih je čekao 40 godina da napravi solistički koncert i zbog čega se odlučio za Sava centar, a ne beogradsku Arenu.

Šaban Šaulić: Ljubi Aličiću nije mesto u velegradu



Ljuba Aličić: Šaban Šaulić i Slavica Ćukteraš su izdajice
"Video sam mnogo puta da neko snimi prvi album ili jedan hit i odmah napravi solistički koncert, a onda peva tuđe pesme. To me je strašno nerviralo. Istovremeno, počeo sam da se pribojavam da mi se ne desi, kao nekim kolegama, da mi pukne glas i da ne mogu da pevam kao ranije. Onda bih ostao dužan i publici i svojoj porodic" - rekao je pevač i objasnio razlog zbog čega se odlučio za Sava centar, a ne za beogradsku Arenu:

"Hteo sam da imam bliži kontakt s publikom, a za to je idealan Sava centar! Plašio sam se te vriske u Areni, da neću moći da čujem ništa kad budem pevao s publikom. A čuo da se tamo toči i alkohol, pa nisam želeo da se sve to pretvori u nešto što nisam zamislio".

Pevač je takođe odgovorio i na prozivke koje mu je uputio njegov kolega Ljuba Aličić, smatrajući ga izdajnikom što je napustio Šabac.

"Pa nije velegrad za svakog, šta drugo da kažem. U Šapcu imam kuću i familiju, pa sam vrlo često tamo. Znam svoje korene, a ovde je posao, ovde su mi deca, ovde je dom, nešto što sam stekao. To što on nije bio za velegrad i što se plaši toga, to je već nešto drugo".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>