Region

Svet

Nataša i Ćazim uhvaćeni na jahti (Foto)

Pop pevačica Nataša Bekvalac  i albanski biznismen Ćazim Osmani Feliks više ne moraju da kriju svoju vezu jer ih je paparaco "Press-a" uslikao na njegovoj luksuznoj jahti u Poreču! Novopečeni par je pre nekoliko dana izašao na palubu oko 11 sati ujutru da popije prvu jutarnju kafu, što je objektiv našeg fotoreportera zabeležio.

Nataša i Ćazim uhvaćeni na jahti (Foto)





Početak romanse između naše pop pevačice i vođe klana Osmani podigla je pompu u svim medijima u regionu naročito u Srbiji i Albaniji, a svaki javni korak Nataše i Ćazima mnogi paparaci trude se da uslikaju. To je za rukom pošlo jedino našem fotografu koji ih je snimio dok su uživali na „Megalodonu", u delu koji je bio okrenut pešačkoj zoni. Oni su uz prve zrake sunca pričali i smejali se, a posle prve kafe doručkovali u društvu Natašine prijateljice.

Iako je pevačica nosila ogromne sunčane naočare pokušavajući da sakrije svoj identitet, tetovaža na njenoj ruci, početno slovo imena bivšeg muža Danila Ikodinovića i prepoznatljiv prsten jasno otkrivaju da je reč o Nataši.

Izvor + Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>