Region

Svet

Region

Sergej Trifunović: Unesco treba da zaštiti duge noge Splićanki

Glumac Sergej Trifunović, koji je ovih dana igrao u predstavi na Splitskim letnjim igrama, izjavio je u jednom intervjuu kako mu Spilćanke sa nogama do neba oduzimaju dah i da bi im dao Unescovu zaštitu za "splitske noge".

Sergej Trifunović: Unesco treba da zaštiti duge noge Splićanki



Sergej je osim toga progovorio i šta misli o Zagrepčankama i Beograđankama, hemiji između Hrvata i Srba, da li razmišlja o braku i deci i da li bi mogao da igra u nekoj sapunici u nekoj sapunici isključivo zbog novca.

Tako je Sergej, osim što je nahvalio Splićanke, za Zagrepčanke izjavio da imaju poseban šmek, a Srpkinje svrstao pod neverovatne i posebne ženei dodao kako na ovom području sveta žive verovatno najlepše žene. Na pitanje da prokomentariše emotivnu privlačnost između Srba i Hrvata, Sergej je izjavio da je veroatno stvar u tome da je tuđe uvek slađe i da smo zapravo slični, a ipak toliko različiti da se međusobno privlačimo.

Sergej je potvrdio i kako razmišlja o braku i očinstvu i da bi želeo da ima puno dece. Dok na pitanje kako će pamtiti svoju mladost, Sergej odgovara:

"Odavno sam star da bih pamtio. Moj deda je, koji je naprasno umro u 98. godini, stalno govorio "Kad sam ja bio živ...". Čovek je živ, a ujedno i mlad dok može sve što zamisli. Evo, pod stare dane treniram fudbalt, za potrebe filma koji snimam u septembru u Makedoniji".

Glumac, koji je poput svog oca završio glumačku Akademiju u Beogradu i primio brojne nagrade za pozorišne predstave, prokomentarisao je i za koliko bi para glumio u sapunici.

"Dosta, još mi niko nije ponudio dovoljno. Glumio bih isključivo za novac. Napravio sam nekoliko stvari samo za lovu i nemam problem sa tim" - rekao je Sergej.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>