Region

Svet

Boki 13 pao u depresiju

Od kada mu je makedonsla policija na aerodromu u MAkedoniji oduzela pasoš, kontroverzni voditelj Boki 13 zapao je u depresiju i ne izlazi iz svog stana.

Boki 13 pao u depresiju



"Otkako je otišao na kraći odmor iz Beograda kako bi održao koncerte i pripremio se za novu sezonu na Televiziji „Pink“, Bokiju je štošta krenulo naopako. Sve maler za malerom! Da čovek ne poveruje... Prvo je počelo s nekim svakodnevnim sitnicama, a onda ga je dokrajčio ovaj problem s oduzimanjem pasoša. U šoku je već danima i isključio je sve telefone i zatvorio se u kuću" - izjavio je blizak Bokijev prijatelj i dodao da je voditelj u jednom momentu želeo da digne ruke od svega.

"U nekim trenucima, Bokiju dolazi pomisao da se sve loše stvari dešavaju zbog toga što je odjednom postao popularan i da zlobni ljudi žele da mu naškode. U nekoliko navrata mi je rekao da ga nijanse dele od toga da „preseče“ i napusti estradu i šou-biznis. Nadam se da se to neće desiti i da će mu za koji dan vratiti pasoš kako bi se vratio u Beograd i nabacio osmeh na lice" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>