Region

Svet

Lester: Imam seks dva puta dnevno, ali to traje po dva sata

Bivši učesnik Velikog brata Nikola Nasteski poznatiji kao Lester otvoreno je progovorio o svom seksualnom životu. Makedonac, koji je u kući često izvodio striptiz, pohvalio se da je u seksu maratonac i da može da izdrži i po dva sata.

Lester: Imam seks dva puta dnevno, ali to traje po dva sata



"Hteo sam da idem kod doktora jer ne mogu brzo da svršim, treba mi dosta vremena. Zato imam seks jednom ili dva puta u toku dana, ali to traje po dva sata".

Makedonac je posle izlaska iz kuće raskinuo sa devojkom..

"Ona hoće da još budemo zajedno, krivo mi je što smo raskinuli jer me dugo čekala da izađem. Šta da radim sad - rekao je Lester i priznao da se sada raduje potrazi za devojkama sa Nikolom.

Svedno mu je da li je žena crnokosa ili plavokosa već mu je najvažnije da je lepa i zgodna. Kaže da mora najmanje dva ili tri dana da  bude bez seksa jer kad vežba, ne može da ima odnos svaki dan.

"Teško je biti sa nimfomankom. Zato nismo dugo ostali zajedno, možda tek dve nedelje" - prisetio se Lester svoje veze sa jednom takvom devojkom.

Kaže da mu je prvi seks posle izlaska iz kuće trajao 15-ak minuta jer je bio pijan.

"Nikad nisam imao seks utroje, a hteo bih da budem sa dve žene" - rekao je i dodao da ne bi voleo da se nađe u sendviču između muškarca i žene.

Praktikuje seks na jednu noć, voli i sado-mazo, a najdraža poza u seksu mu je doggy style.

"Ako ste zavisnik od seksa nemojte se prijaviti u Velikog brata. Bićete '"suvi'" kao što smo i mi bili i postaćete nimfomani" - poručio je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>