Region

Svet

Baki B3: Odbranio sam Ciganina od batina!

Gagi Đogani je na Farmi prepričavao svoje doživljaje iz mladosti a samim tim je pomenuo i svog brata Bakija B3. Gagi je izjavio kako Baki voli da orgija sa devojkama, da voli grupnjake, a na sve to se nadovezala i priča kako je imao i problema sa policijom.

Baki B3: Odbranio sam Ciganina od batina!



Baki B3 se izjasnio kako je u mladosti voleo da orgija sa devojkama, da voli grupni sex, a što se tiče policije imao je jednom prilikom nezgodnu situaciju kada je prolazio Zelenim Vencem i ugledao kako jedan pandur bijie ciganina koji je radio na istom mestu.

"Imao sam nekoliko bliskih susreta sa njima. To je bilo pre nekoliko godina. Mrzim kad mi pandur dođe, ne znam odakle, i onda mi u Beogradu glumi tarzana. Ma nek se nosi! Prolazio sam Zelenim vencem kad sam video kako pandur lema jednog Ciganina, koji je imao tezgu tu. Ja sam mu nešto dobacio, da bi me pandur pozvao da mu priđem i udario me nekoliko puta. Tek kada mi je video ličnu kartu, utronjao se i počeo da mi se izvinjava. Rekao sam da ću ga tužiti, ali u to vreme su meni napakovali da sam ja pretio panduru, vređao ga, čak i napao, što nije istina" - izjavljuje Baki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>