Region

Svet

Ćemo postaje tata

Amelu Ćemanu bebu će roditi devojka sa kojom je u slobodnoj vezi! Ćemi će bebu podariti jedno devojka iz Makedonije.

Ćemo postaje tata



"Ćemu je proteklih dana pozvala izvesna Aleksandra iz Skoplja i saopštila mu da čeka njegovo dete. U prvi mah, pevač je bio šokiran i zbunjen, da bi se zatim pribrao i počeo da sklapa kockice u glavi kako bi sastavio mozaik - kaže naš sagovornik."

"Ćemo i Aleksandra upoznali su se kada je on pre nekoliko meseci gostovao u
Makedoniji. Kao što to obično biva, palo je poznanstvo, razmena telefonskih brojeva, pićence i druženje koje se završilo u njegovoj hotelskoj sobi. S obzirom na to da su proveli noć zajedno, Ćemo i Aleksandra započeli su ljubavnu romansu na daljinu, za koju su znali samo najbliži iz pevačevog okruženja. U međuvremenu, strast se rasplamsala, pa je Makedonka postala čest gost u našoj prestonici, čak je Ćemu nekoliko puta pratila na nastupima, ali je uglavnom vreme provodila kod njega u stanu na Bežanijskoj kosi – dodaje izvor.

Kako dalje navodi, nakon što je Aleksandra saopštila Ćemi da je u blagoslovenom stanju, bivši učesnik „Dvora“ nije znao da li da se raduje ili da tuguje, ali je odlučio da ne beži od odgovornosti.

"Ćemo je rekao devojci da je spreman da postane roditelj, ali da ne želi brak jer je to za njega velika odgovornost s kojom ne može da se nosi u ovom trenutku –zaključuje naš sagovornik.

Poznati pevač je i sam potvrdio ovu priču:

"Tačno je da me je pozvala Aleksandra, sa kojom sam u neobaveznoj vezi, i saopštila mi da je ostala trudna. Iskreno, bio sam u šoku! Mi jesmo u nekoj vrsti ljubavi, ona mi je izuzetno draga, ali ja nisam spreman za brak. Tek sam počeo da gradim karijeru i da se ozbiljno posvećujem poslu. Ne želim da se ženim, pa da se posle razvodim kao neke moje koleginice. Kada se jednom budem oženio, brak će biti za ceo život – rekao je Ćemo i dodao:

"Spreman sam da priznam dete i da se nosim sa obavezama koje iz toga proističu. Volim decu i ne želim da se odreknem očinstva, ali da se ženim – to sigurno neću!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>